TURKMAX GURME ARTIK HAYATIMIZDA :)



Yemek Kanalları biz kadınların vazgeçilmezi. Çoğumuzun tabii.

Bir taraftan diyet yapmaya çalışıp, diğer taraftan elimiz de kumanda yemek kanallarını turluyoruz ne hikmetse.

Çok uzun yıllardır Digitürk sayesinde Home TV bağımlısıyım. Bizim damak tadımıza uymasada , gene de seyretmek keyifli. Geçenlerde ayrıca bir yazı okumuştum, yemek pornosu diye bir konu türemiş. Bu düzeyde olmasamda, yemek yapanları seyretmek, zaman zaman uygulamak hoşuma gidiyor. Eee tabii iştah da var, yemek yapma kabiliyetide. Seyredip gelişmeye devam.

Yemek yapma konusunda fazla mütevazi olamayacağım, Sanırım geldiğimiz Selaniğe has bir durum bu. Anneannem ve anacığıma çekmişim. Amma da şişindin konuya gel diyenlere, buyrun o zaman.

Başka alternatif olmayınca Home TV deki yemekçileri, ahçıları  seyretmek şart oldu. İçlerinden en çok Anna Olson’u seviyorum.

Bizim neden Yemek kanalımız yok diye düşünürken çok şükür Turkmaxgurme hayata geçti. Planet mutfağı yemek programlarından bile saymıyorum. Ne kadar paçoz kötü ahçı varsa toplamışlar, ayıp.

Turkmaxgurmeyi yemekseverlere şiddetle tavsiye ediyorum. İnanılmaz yetenekli adamlar , hatunlar gelmiş. Dün gece ilk kez keşefettiğim Volkan Uysal vardı, inanılmazdı. Ardalar, Eyüp Kemaller, Sedefler, hadi dinleyin beni, hemen müdavimi olun.

Bırakın Home TV yi, yerli malı yurdun malı diyerek asılın Turkmax gurmeye.

Gitsin Nıgella’lar, Oliver’lar, Jamee’ler, gelsin Volkanlar, Ardalar.

Ünlü uyumuna bile uygun değiller ki, damak tadımıza uygun olsun değil mi ya?

G.Banu KOCATEPE
Şubat 2014


Yorumlar

Popüler Yayınlar