AMAN YUMURTALARINIZ SOĞUMASIN :)



Yumurtaları soğumasın diye kuluçkadan kalkmayan tavuklardan çıktım yola. Pes diyorum, şaşırıyorum. Bu da bir meziyet diyerek;

Aynı öyle kuluçka misali, maşallah bazısı mütenasip cenahını koltuğa bir yerleştiriyor. 

Kaldırabilene aşk olsun.

Sanırsın kuluçkada. Gıt gıt gıdakkkkkk.

Kuluçka döneminde bilindiği üzere, anne adayı koruma dürtüsü ile pek bir agresif, atarlı ve gergindir. Ne de olsa görev büyük.

Bu kişilerde aynen öyle işte ; kalkmaları icap ederse !!! , agresyon, atar tavan yapar. Bir karışlık yumurta misali suratları, olur sana beş karış.

Yalnız tavukların kuluçka günleri yirmibir gündür , bunların ise beş iş günü.

Yani Pazartesi günü, eee sendromlu gün, Salı günü , eee sallanan gün, Çarşamba günü , eee ortalama gün, Perşembe günü , eee oh çok şükür bir gün kaldı günü, ve Cuma günü.The end...

Cumartesi Pazar mutlaka o güzel kıymetli totolar kalkıyordur eminim.

Ayrıca o muhteşem mahluk yirmi bir GÜN sonunda nefis bir canlı getiriyor dünyaya, sen otur otur, kuluçkan sonsuz olsun, ortaya bir şey çıkmasın.

Kuluçkada yatılacak zaman var yatılmayacak zaman var kardeşim.

Yalnız otura otura totolarda fazla büyümesin, hareket iyidir. Arada kalkmanızda endamınızı göstermenizde fayda var. Sultanlık, prenseslik, prenslikte bir yere kadar.Diğer totosu hep havada olup çalışanlarda en az sizin kadar prenses , sultan emin olunuz. Siz böyle kafayı çalıştırdığınızı zannederek beyninizi çalıştırdığınızı düşünüyorsanız, kurnazlık beyni geliştirmez, günü kurtarır haberiniz ola.

Otura otura , Mini cooper tarzı havalı beyin yerine konforlı bir 56 impalaya (mübarek cenah bakımından) sahip olduğunuzu unutmayın.

Bu ortaya karışık yazıdan sonra kuluçkadan kalkacağınızı umarak;

Sevgi ile...




Yorumlar

Popüler Yayınlar