GİYMEK İSTEYİPTE GİYEMEDİKLERİMİZ VAR!!!



Giyim, giyisi, alış , veriş, tak,takıştır,sür,sürüştür demek kadın demek bunu herkes bilir. 

Bak erkeklere amcamlara en şık olmaları gereken  günlerde bile , bir gömlek iyi kalite tabii, havalı bir kravat yallah.

Biz hatunlar öylemiyiz ne çok derdimiz var bu konuda.

GİYMEK İSTEYİPTE GİYEMEDİKLERİMİZ VAR!!!

İşe ayrı düşün, eve ayrı düşün,  eğlencenin çeşidine göre düşün, fasıla ayrı, karaokeye ayrı,adaya ayrı,modaya ayrı.

Eee  birde yaş ayarı var. Abazoğlu çıktı kırk yaş üstü şunu giymesin bunu giymesin dedi. 

Tabii amcamın etrafındakiler hep onsekiz yirmi çıtır, hep uzun hep zürafa, e biz ne yapıcaz.

Yaş ayarını bırak birde fabrika ayarı var. Evlere şenlik.Tıknaz, şişko, aklına hayaline ne gelirse.Çeşit çeşit boy boy...

Malum Türk kızıyız. Kek börek kurabiye seven. Yere yakın ama o korkulası KIÇI YERE YAKINLARDAN DEĞİL,LÜTFEN YANİİ tiplerden değil, ayrıca ‘’devede de boy var ama Eşşek çekiyor’’, lafına biz minikler bayılırız. Şu atalarımız olmasaymış işimiz dumanmış. Uzunlara sesleniyorum, Ne o öyle deve kuşu gibi. Yazarken bile kıskançlıktan çatlamaktayım. J))Bizde topuklu giyince tabi giyebilenlere çünkü ben onuda tercih etmiyorum, size biraz yaklaşıyoruz tamam mı?

Kişinin kendini sevmesi, kendisi ile dalga geçebilmeside meziyet diyerek, giymek isteyipte giyemediklerimize geçelim.

Kırk yaş üstü bikini ve mini etek giymeyecekmiş, bu Abazoğlu,  Ertuğrul Özkök’ü okumuyor galiba, kardeşim kırk yaş kadınının içinde bir sürü matruşka kadınları var.İster giyeriz ister giymeyiz, göz zevkin bozuluyorsa, gözlük tak, bakmak istediğin tarafa bak.TV izlerken zap yapmıyormusun ahanda öyle yap.Değiştir.

Zaten alternatif yok, bir sıfır beden tutkusu insanoğlunda, tam sıfır olacaksın,eksi bir beden çıkacak artık o hayallerdeki kıyafetide öte alemde giyeriz napalım.

Tayt giyenlere uyuz olan modacılar var(mış).Seninde koca göbeğin olsa, ince bacağın olsa tayt giymeyeceksinde napacaksın.Çekeceksin taytı, üstüne tunik, kapatıcı görevinde, birde çizme çekersin,Boz Atını da park ettim mi, bir günü kurtarırsın. 

Kolaydı ahkam kesmek.

Koca memeliler öyle giymesin, koca popolular böyle giymesin, ne giysin kardeşim ne giysin yahu.Ne kadar acımasızsınız. Bence çözüm, küçük memeliler, küçük popolular ortalarda fazla dolanmasın, zaten sayıca azlar, elimizde kalmasınlar.

Szi bakmayın İvanaya o başka ırktan başka, burada aslanlar gibi Türk Kızları var. Fedakar, yemek yapan, çoluk,çocuk, kocaya tapan, onları örnek almayın. Yoksa bizimle olmazsınız değil mi? Bizimlesinnnnn...

Varsın spor yapmasın, varsın keki böreği hüpletsin, siz sanki birşey bulamayınca dolabın başında ne duruyorsunuz o zaman.Adalet iyidir değil mi ya.

Giymek isteyipte giyemediklerimiz, yemek isteyipte yiyemediklerimiz var.Hayat zor.Boşverin bez parçaları iel uğraşmayı, beyinlere bakın.Girintileri çıkıntıları zeka olsun,insan olsun.Varsın koca g..tü göbeği olsun.beyni küçük olmasın,aman ha.

Yaşasın Türk Kızı.

Ne Mutlu Türküm Diyene...

G.Banu KOCATEPE
Haziran 2013





Yorumlar

Popüler Yayınlar