GÜZEL KADININ SIRLARI !!!



Sabah arkadaşımla (ki kendisi gerçekten güzeldir.) sohbet ederken aynı noktada dolandık durduk. Gazetelerde boy boy güzel hatunların sırlarından bahsediliyor.
Nasıl güzel kalıyorlar? Neler yapıyorlar ? Vs.
Kimisi çok su içmekten, kimisi makyajsız uyumamaktan, kimisi beslenme düzeninden, kimisi hayata olumlu bakmaktan, kimisi spordan, kimisi sanattan derken baktık ki kimse paradan ve yeni gelişen teknolojiden bahsetmiyor.

Şimdilerde bastırdın mı parayı ; ki en önemli noktalardan biri bence bu konuda PARA , botoks, radyo frekans sitem, yüz ovalini toplama, memeleri küçültme ve  büyültme,cart curt ne istersen var. Artık yaşlanıp hiçbir işlem yapılamayan buruşuk ellerin bile çaresi var. Çarpık Skoda bacaklara bile dolgu yapıp, sütun bacaklar yok mu?   Sen yeter ki paradan bahset.

Tabi ki hayata olumlu bakmak, manevi değerlerin farkında olmak, sürekli kendini geliştirmek, donanım sahibi olmak, bakımlı ve temiz olmak, ki bu;  altı okka makyaj yapmak asla değil, su ve sabun ile tertemiz olabilir her insan. Ama her şeyden önce insan olmak. 

Bu ülkede kadın olmak zaten zor. Sadece İstanbul’u ve büyük şehir kadını değil zorluk çeken. Eşitlik ayaklarında hayatı sırtlanan , çoluk, çocuk ,ev  gibi tüm ortak sorumluIukları , gönüllü üstlenen, işe giden ve  tüm bu koşturmanın içinde güzel olmak zorunda olan kadın. 

Eşitiz evet inanın eşitiz. Onlar kılları ile sanat şahaseri gibi dolanıp dursun, siz her ay minicik bir tüy için lazerdi sir ağdaydı kendinizi parçalayın. Onlar doğuştan yağlı ciltleri olduğundan mıdır fazla traş olmaktan mıdır nedir? Sarkmadıkları ve kurumadıkları için kremin ‘’k’’ sini bilmezken, siz yüzünüze ayrı gözünüze ayrı oranıza ayrı buranıza ayrı krem düşünün bakalım.Bunları yapabilmek için birde ekonominizi idare etmeyi becerin.

Sonuç olarak, güzel kadın olmak zor, hatta kadın olmak zor. Bu ülkede ne yazık ki ‘’Ünzile kaç koyun ediyor?’’  ve ‘’Haydi Kızlar Okula’’ kampanyaları var.

Tüm Türkiye için, Kıymet bilinen , takdir edilen, gerçekten eşit olduğumuz  günlere…

G.B.KOCATEPE
11.01.2013

Yorumlar

Popüler Yayınlar