KADIN SÜRÜCÜLER :)



Kadın sürücü; Yahu bu zamanda kadını erkeği mi kaldı demeyin. Özellikle trafikte adımız çıkmış bir kere.Suçlu ya da suçsuz herkes bir yorum yapıyor. Hemcinslerimiz bile.Kadın kadını sevmiyor herhalde ondan. Yada boş bulunup kunuşuyorlar çözemedim.


Evet söylenenler bazı konularda haklı olabilir.Ama biz kadınların sizin gibi Erkekler gibi doğuştan araba ve kullanma yeteneğimiz yok. Daha bebekken elimize araba almıyoruz. 

Bebek, çiçek, tabak, çanak  ile oynamayı tercih ediyoruz. Siz gözünüzü açıyorsunuz araba ile, kapatana kadar. Yetmiş yaşına gelenin bile muhabbeti malum araba üzerine.

Yön tayininizde bizden mislice yüksek.Kabul ediyoruz.Zaman zaman kaybolabiliriz ama bir alış veriş merkezini bul deyin bakalım kayboluyormuyuz.Haksızlık etmeyin lütfenn.

Park etme konusunda da sizin kadar ehil olmayabiliriz.Ama park ediyoruz işte bir şekilde. Olmazsa çağırıyoruz bir yakışıklıyı park ettiriyoruz. Sonuçta araç parkta alla allaaaa.,İlla o daracık yere park etmesek ne olacak yani.Geniş geniş yerler var.

Aynalara bakarak süslendiğimiz çok doğru değil yahuu.O ruj sürme işini biz gözü kapalı yapıyoruz. İftira lütfen.

Cep telefonu ile konuşma işine gelince sizi geçemeyiz, aşık bile atamayız. Lütfen siz hem konuşur, hem sollar, hem yan arabadakini keser (bağyann), birde türkü tutturursunuz.Yol tutuşunuz dillere destan.

Birde burnunu karıştıranlarınız var, işte onlara  da bizim kadın sürücülerin tahammülümüz yok haberiniz olsun. Hiç bir kadın sürücüyü burnunu karıştırırken göremezsin, evet oje, ruj , rimel sürer ama burnunu karıştırmaz.

Birde başka yer yok gibi dibimize girişinize tilt oluyoruz.Yahu orta şeritten gidiyoruz,geç sola,olmadı geç sağa, bir tarafımzıa girerek neyi ispat ediyorsun.Bak bozuluyoruz ona göre.

Hem kemerimizi de takıyoruz. Aynalı olmadığı halde.

Yapılan akza istatistiklerine bakın, hepsi küçüktür.Büyük kazalarda kadın sürücüye pek rastlanmaz çok şükür.

Açar müziğini bağırtmadan, kenar kenar gider. Ne istiyonuzzz.

Ayrıca satılık araba alırken ‘’ikinci el’’ neden o zaman bayandan olanı alıyorsunuz.

Tercihlerinizde bunlarıda gözden geçirin.

Ne Sürücülükte, ne eğitimde, ne insanlıkta cinsiyet ayrımı yapmayın ne olur.

Kadın sürücüleri , erkek sürücüleri seviyoruz.

Daat dat düttttttttttttttttt




Yorumlar

Popüler Yayınlar