KAPRİS YAPAN KADAR,KAPRİSİ ÇEKENDE SUÇLUDUR.



Kapris yapanlar kadar, kaprisi çekenlerde suçludur. Bu böyle biline. 

O ne lüks öyle kardeşim, arkadaşım. 

Bazısı anasının karnından kapris yapmak için doğmuş sanki..

Ne kadar sevimsiz olduklarının farkında değiller mi acaba? Hayır valla yatana da zor,  bakana da der gibi, yapana da zor, çekene de zor vesselam.

Şimdilerde adına tripte diyenler yok değil, ama şu kapris olayı bazısının bünyesinde yemek öğünü gibi. Günde üç öğün  yapmazsa , hatta ara öğünde iki kez de  ekstra yapmazsa içi rahat etmiyor.

Tribal enfeksiyonlu bu şahıslarlarla iletişim zor, hani gribal enfeksiyonlu olsa daha kolay, bir hafta yatırırsın dinlendirirsin, tavuk suyuna çorba idi,  fitildi, ateş düşürücü idi, yallah, iyileşir gider ,  bunlara yani tribal enfeksiyonlulara, kapriszadelere ilaçta tesir etmiyor.

Anasının nazlı kızı mübarek. Kız deyince hemen erkek okurlar sevinmesin, bu kaprisçiler çoğunluğu kadın olsa da , erkeğin vücuduna da  sirayet etmiş durumda. 

Eşitiz eşit neredeyse.Trip cinsiyet gözetmiyor.

Sözlük anlamına göre, geçici düşüncesiz değişken istek yada husuzlukmuş. Of yazarken sıkıldım valla. Bu tiplere hava bulutlu desen, sen bana ördek mi dedin der. Neden? Hava bulutlu ise, yağmur vardır, ördeğede su lazım demek ki bana ördek diyor.

Yazının başında dediğimiz gibi, sadece kapris yapan değil, bunlara ortam sağlayan kaprisi çekenlerde suçlu bence.Bir kere kapıyı açarsan devamı gelir.

Bir kadın olarak asla yapmadığımı söyleyebilirim. Hani o yapıpta inkar edenlerden değilim. Küsersem küserim, asarım suratımı otururum köşeye, surat asmak trip sayılmaz bana ne bana ne J)) sitem etmem asla.

İster inanın ister inanmayın, ama bazısı  o kadar aşırı yapıyor ki, tadı tuzu kaçıyor işin. Çok naz aşık usandırıyor unutmasınlar. Hele yaşın öyle kırklı ellilere geldiyse vallahi üstüne birde komik oluyorsun. 

Örtülü ödenek gibi kapalı mesaj yerine, açık, şeffaf ol arkadaşım, surat asılacak, yaşlar değil bu yaşlar. 

Ay birde çok yoğunumcular var, neyin var arkadaşım diyorsun utanmasa yoğunluğunun hesabını sana kesecek, beş karış surat, oldu canım.Biz boşuz zannediyorlar herhalde, vallahi çekenede zor. Okkalamaktan yoruluyoruz bazısını.

Neyse bugünkü köşe yazısı kaprislilere gitsin. Birde üstüne Mirkelamın kapris şarkısı gitsin.

Yapmayın şekerler, etmeyin, eylemeyin.

Sevgiyle, kaprissiz, tripsiz, dobra, şeffaf günlere.

G.Banu KOCATEPE
Kasım 2013



Yorumlar

Popüler Yayınlar