İLİŞKİ DURUMUNA GÖRE KADIN ERKEK TEZ ÇALIŞMASI :)



İlişki durumuna göre kadın erkek analizi facebookta gördüğüm bir karikatür üzerine çıktı. Bazı tespitler doğru olmakla birlikte yazı biraz eğlenmek gülmek maksadı ile yazılmalıdır, son derece hassas olan bu konuda hemcinslerimi ve karşı cinsi kızdırmak istemem sonra;  

ne me lazım diyerek başlayalım.

Ne herbokologum ne de iddia makamı sadece gözlem komedisi;

İLİŞKİ DURUMU : EVLİ

KADIN: Bakımlı olmak için yırtınır fakat o kadar çok kendinden başka işi vardır ki, bakım ne yazık ki en son sırada gelir.

İşte gördüğü bekarlar hergün moralini bozsada çaktırmaz ve bekarları kendi diyarına çekebilmek için elinden geleni yapar. ’’E hadi ama evlensene sende,  !!! amacı bellidir, herkes onun gibi evliler kulübünde olsun ister, onun gibi az bakımlı, az enerjili falan. Anca öyle rahatlar.

Muhabbeti ne yazıkki çocuk ve cocukları ile kısıtlıdır. Çoğu zaman, bırak politikayı genel kültürü , haber izleyecek vakit bulamadığından;  bari bende çocuğumu anlatıyım diye başlayıp, etrafındakileri sıkıntıdan çatlatır da farkında olmaz.

Çoğu zaman başı ağrıyan bu kadınlar işe gelip azmış bekarlara evlilik ahkamı keserler, e güzelim dün gece başın ağrıyordu senin.Ne oldu...

ERKEK:Bakım falan hak getire, o reklam flört  faslında parfümle yıkanan adamı yediği sarımsak soğan yüzünden azarlamak zorunda kalırsın. Yalvar yakar traşa gönderebiliyorsan ne ala.

İş yerinde yada çevresinde her daim boşta havası yaratan (balayına değil alayına giden)  arkadaşlarına ‘’ eee artık evlen oğlum’’ nidaları ile içten yanmalı motor gibi sesini bastırmaya çalışarak, mutlu aile babası imajı yaratmaya çalışırken hasedinden çatlar. 

Muhabbeti yoktur. Eve gelip kumanda ile aşk yaşamayı tercih ettiğinden muhabbette gün içinde maç ile kısıtlıdır. Daha gelişmişlerinde araba muhabbetide aşikardır. Vites, debriyaj  bile ayrı bir konu olabilecektir kendilerine. Yediden yetmişe, plus yetmiş üstü.
Ne kadar sıkıcı olduklarının umarım farkına varırlar. 

Gerçi çokta kızmamak lazım daha bebekken tellisi ile oynayan bu canlıya.


İLİŞKİ DURUMU : BEKAR

KADIN: Tak takıştır sür sürüştür, şimdi yap çünkü kekliği yakaladınmı artık ne spor ne süs kalacak, edası ile tüm gün tam bakım dolanırlar. Her elle tutulabilecek erkek namzetine göz süzecek enerjileri vardır, ilk baktıkları yer elleridir. El merakı yalandır alyans varmı diye ön etüt yaparlar.

Muhabbetleri, erkekler, spor, fört, masaj, spa, güzellik sırları üzerinedir. Boş vede hoş konuşan bu güzel bağğyanlarr evlilerden sıkılır ve eleştirir genelde. Bi bilseler o evliler nelerle uğraşıyorlar. Bekara karı boşamak kolay edası ile kayınvalide sorununa çoluk çocuk sorunlarında bilirmiş edası ile ahkam keserler. Akıl verirler.

Bazısı treni çoktan kaçırdığından evli başı ağrıyan kadına göre başı hiç ağrımaz fakat çoğu zaman nemruttur, beş karış surat,  enerjiyi doğru alanda boşaltma şansına ‘’sınırlı’’ eriştiğinden. 

Bazı evliler bunların başına vurduğuna inanır.Acımasız hemcinsler...

ERKEK: Spor salonlarına göğüs kası yapacağım diye kendilerini patlatan bu erkekler hayırlısı ile bir evlenseler valla rahata erecekler, alacaklar kumandayı, kel keyfim gel yapacaklar. Fakat erken diyerek, balayına değil alayına diyerek spor salonunda bazen beş saat vakit geçirirler. Yazık...

Yahu cebi geliştirin,göğüs kası yetmez bu kadınlara.Tövbeler olsun...

Muhabbetleri, kadınlar, güzel kadınlar, arabalar (illa), spor, l-carnitin tabletleri vs olan bu adamlar ortalarda cilalı dolaşarak evli ve parasızlıktan anası ağlamış iş arkadaşlarını uyuz ederler. Fatura, çoluk çocuk  derdi olmayan bu artizler farkında olmadan düşman kazanırlar.

İLİŞKİ DURUMU:  KARIŞIK, EVLİ, NİŞANLI,SÖZLÜ,İLİŞKİSİ VAR, ZAMPARA, ARANAN,VS.

KADIN: Bunlar hala aradıklarını bulamadıklarından her çiçeğe konmak ve bal almak istediklerinden gözleri x-ray cihazı, kolları ahtopot gibidir. Orostopolos diyeebileceğimiz bu hatunların bakım konusu tamamdır. Cilalıdır. Makyaj fuldur ful. Göğüsler silikon vadisinden, dudaklar Angelina gibidir. Daha doğrusu kendisi öyle olduğunu sanır.

İş dışında her yerde görebilirsin. İş olmasa ne iyi olur derdindedir. Asıl derdi zengin, anası babası kayınvaldesi olmayacak bir kekliktir.

Muhabbeti, her teldendir. Bir çeşit konsomatris, dinler, söyler, çalar, oynar.

ERKEK: Alyans falan hikaye, yakaladığını götürecek enerjisi her daim vardır. İş arkadaşı falan farketmez, arada oltayı atar,tutarsa ne ala. Alan arazı veren razı modern erkek imajı çizer.

Spora gidecek vakit bulamaz, üç beş idare etmekte zorlandığından zamanı yönetemez.
İçer içer sıçar, işede gözü göbeği hafif şiş gelir.

Muhabbeti; muhabbetimi? Kadınlar, ve arabalar tabikii.

Yazıya döktüren güzel karikatür;


Kalın sağlıcakla,ilişki durumunuz nasıl olursa olsun,sağlık olsun.

G.Banu KOCATEPE

Nisan 2013-04-03

Yorumlar

Popüler Yayınlar